A rózsa lelke

"Nyugalom", a kiegyensúlyozó a hajszolt mindennapokban

2018. december 14. 10:31 - katicabogarka

Az illatok bemutatását folytatva a „Nyugalom” esszencia lesz most reflektorfényben.

2_nyugalom.jpg

Ez a keverék nyugtatja a fáradt idegeket, és békességet teremt a lélekben, legyen szó krónikus stresszről, szorongásról, vagy csak egy hirtelen adódó feszült helyzetről. Hosszabb távú alkalmazása segít kiegyensúlyozottabbá válni a hajszolt mindennapokban.

Míg a stresszről viszonylag sokat hallunk, a feszültség egy másik formájáról, a szorongásról kevesebbet; ráadásul nem is olyan egyszerű tudatosítani magunkban, amikor ebben a lelkiállapotban vagyunk.

November első hétvégéjén felsétáltunk egy 3000 méteres hófedte hegycsúcsra a Genfi-tótól nem messze. Ilyenkor szinte felér egy meditációval a hó ropogása a talpunk alatt a fülsiketítően hangtalan tájban. Ilyetén lépegetésem közepette valahogy az egymásra hatók eredője jutott az eszembe :), és vele együtt a legelső fizika tanárnőm szigorú arca és kimért, végletekig lelassított mondatformálása. A legerősebb emlékem az órák előtt hirtelen beállt nyugtalanságunk.

les_diablerets_s.png

Akkor még biztosan nem voltam tudatában, hogy ez a kényelmetlen, szorongató érzés gyomortájékon a szorongás. Ez egy olyan belső félelem, ami akkor kerít a hatalmába, amikor egy szerencsétlen fordulatra számítunk, amiben ráadásul attól tartunk, hogy nem lesz segítségünkre a saját képességünk, tudásunk és tapasztalatunk. Amiből tuti, hogy rosszul fogunk kijönni. Nem is annyira a szerencsétlen fordulaton, mintsem saját magunk eszköztelenségén van itt a hangsúly. De a legrosszabb az egészben, hogy nem tudjuk pontosan nevén nevezni a félelmünk tárgyát. Nem tudjuk, mitől félünk, csak úgy általánosságban aggódunk.

Ha nyakon csíptük ezt az érzést, az már fél siker!

Az ilyen elhúzódó szorongáskor jöhet nagyon jól a Nyugalom keverék. Ebben az esszenciában puha takaróként ölel körbe a meleget árasztó szantál, a gondűző kamilla, az elfogadást sugárzó mirha és a szorongást oldó bergamott és a mandarin. Ajánljuk a fokozott stresszben élőknek, a krónikus aggódóknak, a jövő miatt szorongóknak, a kávéfüggőknek, a pici babás újdonsült apukáknak-anyukáknak és mindazoknak, akik egy kis békére vágynak.

https://scentedup.hu/products/nyugalom

 

 

Látogassatok ki a standunkhoz december 22-én a Szimpla Fashion Expo és a december 23-án a WAMP design vásárába, ahol kipróbálhatjátok ezt az illatot is!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr2914482400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása