A rózsa lelke

Lánybúcsúztató party koktél

2017. július 13. 23:01 - katicabogarka

Múlt szombaton tisztességesen és alaposan elbúcsúztattuk az egyik barátnőnk lányságát. Panasz nem lehet ránk, egy komoly három napos lánybúcsú fesztiválon vagyunk túl. Játszóházas fröccsözgetés, közös reggeli, interaktív feladatok, városi kalandtúra, rögtönzött jelmezverseny a Szputnyikban, és persze a kimaradhatatlan zenés-táncos mulatság, másnapi morzsa partival engesztelve az elszabadult szabadgyököket.

De ha csak ennyi lett volna, akkor nyilván nem lenne miről írnom. Legalábbis itt nem. :)

 

20170708_162840.jpg

Mert hát ugye a rögtönzött, neon kelta csomós nyakláncunk mellé egy lánybúcsú témájú egyen parfüm is készült. A lánybúcsús illatkeverék célja az volt, hogy egyrészt legyen egy relikvia erről az emlékezetes (három) napról, másrészt pedig szerettem volna kicsit rásegíteni a közös ünneplésre. Azaz, szerettem volna, ha az illat segít minket az önfeledt, vidám együttlétben úgy, hogy közben aktivizálja a női energiákat, hiszen éppen a felnőtt női élet egy fontos állomását ünnepeltük.

 Így született ez a recept:

3 ml sárgabarackmagolajba cseppents 2 csepp kubebabors olajat a jókedvért, 2 csepp édesnarancsot a felhőtlen gyermeki örömért, 1 csepp vetivert egy kis vagányságért, 1 csepp mirhát és 1 csepp ylang-ylang-ot a női princípium felébresztéséért. Adj hozzá még egy leheletnyi Bourbon vaníliát egy kis melegségért, kíméletesen keverd össze, és már kész is!

Ez a keverék egyébként nemcsak lánybúcsúkhoz illik; ne hagyjátok otthon egy jó kis csajos péntek esti bulizáskor sem!

Bár nem a parfüm érdeme, de a lánybúcsú nagyon jól sikerült. Annyira, hogy negyedévente újra megrendezzük, mintegy főpróbaképpen az igazira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr8212662435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása