A rózsa lelke

A szépség nem minden! Kell, hogy legyen valami plusz is.

2017. szeptember 07. 20:44 - katicabogarka

 

 

Emlékszel még Kathryn nyakláncára a „Kegyetlen játékokból”? Jó példa arra, amikor egy ékszer az esztétikai funkcióján túl titokban más célt is szolgál. De még mielőtt félreértenéd, hogy hova akarok kilyukadni, megmutatom, hogy milyen kincset találtam.

 

necklace.jpg

Ez itt egy furfangos jószág: egy nyakláncnak álcázott aromaterápiás diffúzor. A belsejébe egy tetszőleges illatkeverékkel átitatott filckorongot lehet tenni, ami a tested melegétől szépen észrevétlen párologtatja a kedvenc illatod. Ráadásul a filckorongokból több is jár egy medálhoz, így viszonylag könnyű váltogatni az illatokat.

A ’wearable’ kategória egyébként az illatoknál már nagyon régóta jelen van; akár egészen az ókorig is visszamehetünk a kis nyakba akasztós parfümös üvegcsékig. Ezeknek persze nem az volt a szerepe, hogy finoman párologtassák gazdájuk parfümjét, sőt, épp ellenkezőleg.

A hordható aromadiffúzoroknak egyébként sok fajtája létezik: karkötő, gyűrű formában is találkoztam már velük.

bracelet.jpg

Szóval ha legközelebb azt látod, hogy valaki sűrűn az orrához emelgeti a medálját, második gondolatként azért add meg az esélyt arra, hogy talán mégis normális.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr112810592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása