A rózsa lelke

Szupernő szelidítő varázskeverék

2017. július 22. 09:51 - katicabogarka

 

Egyre több olyan izgalmas kísérletbe vágok bele, amikor a barátaimmal együtt az illatok segítségével próbálunk megoldani egy feladványt. Például hogy bátorságot adjunk iskolaváltás után egy ötödikesnek, vagy egy fantasztikusan kreatív elme végre a tervezgetés után a tettek mezejére lépjen.

Az egyik ilyen történetet szeretném veled megosztani, ami azért is érdekes lehet, mert szerintem sokan járunk hasonló cipőben, de minimum ismerünk valakit, aki már hallott olyanról, akinél ez betalál. A perfekcionista, magukkal szemben magas elvárásokat megfogalmazó nőkről beszélek, akik zsonglőrködnek a különböző életterületeik kihívásai közepette, szinte már csak helikoptert vezetni nem tudnak (néhányan azt is tudnak), viszont ezzel a lendülettel fosztják meg a teremtés koronáit abbéli meggyőződésüktől, hogy szükség van az ő gyámolító, védelmező erejükre. Ez egy kicsit megnehezíti a párkeresést.

635953181912796052-1598490035_strongwomen.jpg

Minden nőtársam nézzem most magába, aki olyan saját szerszámosládával rendelkezik, amiben legalább 15 különböző méretű csillagfejű csavarhúzó van.

Szóval egy kedves ismerősöm abban kért segítséget, hogy hogyan tudná megmutatni a törékeny női mivoltát anélkül, hogy a férfiak halálra rémülnének szupernői kvalitásaitól.

Egyébként egy nagyon csinos, intelligens, érzékeny, nőies, jófej, életvidám lányról van szó, aki ráadásul még magas beosztású vezető is egyben, aminek köszönhetően határozott véleménye van, erős és pontosan tudja, hogy mit akar.

Kis kutató munka után minden egy irányba mutatott: célozzuk meg a szívcsakrát, mivel az érzelmek mellett ide tartozik a kötődés, az elvárások, a perfekcionizmus és az izoláció is. Hát igen, nem véletlenül szerepelnek egymás mellett ezek a fogalmak.

Számos olyan aroma van, ami kifejezettem a szív területére hat, így könnyű volt úgy összeválogatni őket, hogy a fej-szív-alap jegyek is harmóniába kerüljenek. Ráadásul az is szempont volt, hogy ne használjunk olyan illatot, amit jövőbeli viselője kifejezetten irritálónak talál.

Véleményem szerint a perfekcionizmus egyik gyökere, hogy túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben, nehezen tudjuk úgy szeretni és elfogadni saját magunkat, ahogy vagyunk. Ehhez a legmagasabb frekvenciájú olajat, a damaszkuszi rózsát hívtuk segítségül. A remény és fesztelen boldogság esszenciájaként jázmin és bergamott, míg az leszigeteltség és magány oldásához római kamilla került a keverékbe. Az is fontos szempont volt, hogy az intellektuális emelkedettséget kicsit kiegyensúlyozzuk a földközelibb világgal, így a föld jegyek közül az ösztönöket erősítő vetiver, és a kapcsolódást támogató szantál lett a kiválasztott, ami egyébként a parfüm tartósabbá tételében is sokat segít.

A parfüm összetevői tehát: bergamott, jázmin, római kamilla, szantál, vetiver egy kis jojoba zsíros olajban.

Hamarosan elkezdődik az illat tesztelése, amit nagyon kíváncsian várok, hiszen akár nők millióinak élete változhat meg. :)

A fejleményekről természetesen majd beszámolok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr8312679479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása