A rózsa lelke

Ma végre megnyitjuk a Scented Up webshopját!

2018. november 23. 18:34 - katicabogarka

Óriási izgalommal vártam ezt a napot, és szinte hihetetlen, hogy végre itt van!

Nagy szeretettel és büszkeséggel mutatom be nektek a Scented Up tíz vadiúj aromaterápiás illatát, amik mától a webshopunkban is elérhetőek:

https://scentedup.hu/

steve1.jpg

Ezek az esszenciák olyan funkcionális parfümök, amelyek nem csupán kellemes illatúak, de természetes illóolaj hatóanyag tartalmuknak köszönhetően jótékony hatással vannak közérzetünkre, hangulatunkra is.

Hogy miért pont ez a tíz illat? A jövőbeli fogyasztóinkkal közösen gondolkodva azonosítottuk azt a tíz kihívást, amiben a legszívesebben használnának aromaterápiás segítséget. Így született meg a nyugtató, elalvást segítő, a jobb kedvre derítő, a szakítás utáni vígasztaló, az energizáló, a koncentrációfokozó, a romantikus hanglatot idéző, a szenvedélyt felébresztő, a nőiséget erősítő és az önbizalom erősítő esszenciánk.

Ahogy az egyes illatok színárnyalata is mutatja, elhelyezhetőek egy érzelmi skálán a nyugtató, lecsendesítő keverékektől a pezsdítő, életenergia fokozó kompozíciókig. Találunk köztük olyat, ami egy zen buddhista lelki békéjét idézi meg, vagy éppen szívünk sebeit balzsamozza be egy veszteség után, de akadnak olyanok is, amik vidám játékosságukkal életigenlő derűt varázsolnak, vagy éppen érzékeinket kiélezve figyelmünket tűhegynyire fókuszálják, amikor csúcsteljesítményt kell nyújtanunk.

A Scented Up termékek fejlesztésekor a praktikumot és egyszerűséget tartottuk szem előtt. Mindössze csak a megidézni kívánt hangulatot kell kiválasztani, és a rolleres fej segyítségével könnyen a csuklónkra lehet simítani az illatesszenciát, amit ráadásul a bambusz borítású üvegcsékben bárhova magunkkal is vihetünk.

A termékeinket azok számára ajánljuk, akik nyitottak a természetes gyógymódokra, és szívesebben nyúlnak vissza a gyógynövényekhez, mintsem hogy gyógyszert kezdjenek szedni. Mindennapos használat mellett ezek a termékek segítenek egyensúlyba kerülni, de akár azonnali enyhülést is kaphatunk tőlük egy hirtelen helyzetben.

A kizárólag természetes, és egyenként bevizsgált alapanyagokkal dolgozom, amelyek tisztasága megfelel a nemzetközi aromaterápiás elvárásoknak is. A környezet tisztelete a csomagolás tervezésekor is fontos szempont volt, ennek jegyében a kiürült bambusz üvegeket kedvezményre lehet nálunk váltani.

img-2223.JPG

A webshopunkban elérhető termékeink azonal kiszállításra készek. Alkalmanként személyesen is lehet majd velünk találkozni egy-egy kézműves vásárban, ahol az illatokat ki is lehet próbálni. Ezen kívül hamarosan partnereink boltjaiban, gyógyszertáraiban is megtalálhatóak lesznek a termékek.

Érdemes tehát követni a facebook oldalunkat. ;)

Szívből kívánom Nektek, hogy ezek a varázslatok segítsenek Benneteket is a mindennapi harmóniátok megteremtésében! ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr8614389680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása