A rózsa lelke

Fontos vagy nekem, mert....

2019. február 10. 22:56 - katicabogarka

A tavasz közeledtével lassan mindannyian érezzük a természet, és vele együtt életkedvünk, vitalitásunk ébredését. Lassan itt a Valentin Nap, amikor is mindenkit egy csapásra áthat a szerelem érzése, szappanbuborékok úsznak a levegőben és mindenki lila ködben lebeg, tíz centivel a föld felett.

Hát persze, hogy így van! :)

Az valóságban viszont ahelyett, hogy valamiféle elvárásnak próbálnánk megfelelni, ami ijesztően nagy pupillájú plüss macik ajándékozásában manifesztálódik, álljunk meg egy pillanatra. Vajon a lényeg megvan-e?

Az a törekvés, hogy kifejezzük, hogy mennyivel színesebb és örömtelibb az élet attól, hogy ott van mellettünk a párunk...

 

Ebből az alkalomból egy romantikus-érzéki párost ajánlunk most figyelmetekbe a Scented Up illattárából, amely segítségével különlegesebbé tehetitek a közös hála gyakorlatot.

A Valentin napi csomagunkban:

A Szerelem keveréke segít romantikus hangulatot varázsolni a nyugat-indiai szantál simogató melegével és a damaszkuszi rózsa szívet nyitagató érzékiségével. A jázmin magát a szerelmet idézi meg, míg a nyugtató mandarin és a bergamott abban segít, hogy gátlások nélkül merjük megmutatni igazi énünket a számunkra kedvesnek.

A Szenvedély pedig felébreszti a bennünk szunnyadó tüzet: az ylang ylang édeskés melege és a jázmin érzékisége a jégszívet is megolvasztja, míg a pálmarózsa fokozza az örömérzeted. A pezsdítő szegfűszeg, a fűszeres kardamom, és egy csepp vágyat ébresztő pacsuli gondoskodik arról, hogy garantáltan minden gátlás feloldódjon.

Részletek itt: https://scentedup.hu/products/valentin-napi-illatcsomag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr3114619532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása