A rózsa lelke

"Női energia" – a harmónia, a lágyság, a befogadás és a táplálás princípiuma

2018. december 05. 21:30 - katicabogarka

Folytatva az illatok bemutatását, következzen a „Női energia”, amely a női minőség ünneplése és kiteljesítője.

Körbenézve a környezetemben fantasztikusabbnál fantasztikusabb nőket látok: okosak, erősek, kitartóak és állhatatosak. Igen, vagányak és stílusosak is. Tudnak ablaktörlő gumit cserélni és abszolút méltó tárgyalópartnerei még a legkonzervatívabb építésvezetőnek is. Van, aki felsővezető, van, aki egyedülálló anya, van, aki bátor startupper. És van, aki ezek közül több is egyszerre.

De hol van itt a lágyság, a harmónia, a körülölelő puhaság? Miért idegenkedünk attól, hogy utat engedjünk a finomságnak és a törékenységnek? Mi a baj azzal, hogy a céges prezink után kapott elismerések között akad olyan is, ami a külsőnkre utal (és nemcsak arra, hogy okosakat mondtunk ;) )?

kreativ_5_noi_energia_540x.jpg

Nem a nemek közötti egyenlőtlenségről szeretnék most írni. Hanem arról a jelenségről, hogy a női minőséggel összefüggő értékek nem élveznek akkora megbecsülést, mint amennyire színtelenebb, szegényebb lenne a világ nélkülük.

Hiszek abban, hogy a világ nem véletlenül olyan csodálatosan sokszínű és változatos, amilyen.

Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy igazán kiegyensúlyozottan érezzük magunkat a bőrünkben, elengedhetetlen, hogy minél inkább önazonossá váljunk. A legelső lépésként érdemes megnéznünk, hogy mit jelent számunkra nőnek lenni. És úgy egyáltalán, hogyan hat ez arra, ahogyan megnyilvánulunk a világban.

A „Női energia” küldetése, hogy megerősítsen minket a női minőségünkben, hogy nyitottabbá váljunk a szépség, a harmónia, az érzelmek és az összekapcsolódás megélésére.

A „Női energia” már csak a nemes összetevők jogán is tiszteletet vív ki magának. Hiszen megtaláljuk benne az esszenciák királynőjeként ismert damaszkuszi rózsát és a mirhát, amelyek magát a nőiséget testesítik meg. Hozzájuk társul a jázmin mint a szépség és a szerelem vénuszi megtestesítője, és az ylang ylang az érző, érzéki nő energiájával. A nőiség eszmei tartalmán túl a női test ciklikus működésének harmóniáját is szerettem volna megtámogatni ezzel a keverékkel, így az esszenciát a muskotályzsálya és a pálmarózsa teszi teljessé.

Szeretettel ajánlom ezt a keveréket a férfierőt meghazudtoló nadrágkosztümös női felsővezetőknek, a felborult női ciklusuk rabigája alatt sínylődőknek, az odaadást és befogadást nehezen megélő autonóm szabadságharcosnőknek, gyermekvállalásra készülő leendő anyáknak és mindazon nőtársunknak, akik a finomság, lágyság, nőiesség, és táplálás ősi princípiumaival bensőségesebb kapcsolatot szeretnének kialakítani.

 

https://scentedup.hu/products/noi-energia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr814439388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása