A rózsa lelke

"Derű, a pajkosan kacsintó móka-kacagás

2018. december 03. 17:13 - katicabogarka

A webshop megnyitása óta magunk is ámulunk, hogy milyen nagy érdeklődéssel fordultok a tíz új aromaterápiás esszencia felé. Nagyon sok kérdést kapunk tőletek, aminek nagyon örülünk, mert így pontosan látjuk, hogy milyen infókra van még szükségetek.

Ígéretemhez híven, szeretném nektek sorban bemutatni a megalkotott illatokat: a hatásukat, a születésük történetét és hogy hogyan érdemes használni őket.

 Mi mással is kezdhetném, mint a „Derűvel”!

steve1.jpg

Ez volt a legelső illatkeverék, aminek az ötlete megszületett két évvel ezelőtt, amikor egy közös projekten, a Derű Akadémia létrehozásán mesterkedtem az egyik barátnőmmel. Multi környezetben tengetve (végig rohanva?) napjainkat a saját bőrünkön éreztük a szükségét annak, hogy a mókuskerékből kikacsintva egy kis móka-kacagást varázsoljunk a mindennapokba. Nem a nyaralás alatt, nem a hétvégén, hanem minden egyes nap!

A Derű eszencia nem más, mint egy kis napsugár a stresszes hétköznapokban. Ez a keverék arra inspirál, hogy észrevegyem az élet apró örömeit, és vidáman forduljak a többiek felé, remélve, hogy mosolyt csalhatok a legmorcosabb arcra is. Mert azt gondolom, hogy így érdemes.

Az illóolajok nyelvén a citrusok életigenlő vidámsága köszön vissza ebben a jókedvre derítő keverékben. Egy csepp kalandra biztató mandarin, egy kis játékos bergamott keveredik a brazil eukaliptusz és az édesnarancs életöröméhez. A képletet a kubebabors és a majoránna vidám kettőse teszi teljessé. Baráti összejövetelek, közös ünneplések, és örömteli családi pillanatok vidám vendége ez a keverék.

Szívből ajánlom téli melanchóliában szenvedőknek, szigorú tekintetű kardigános kolleganőink megnevettetéséhez, nagy terhet cipelésben megfáradottaknak, és azoknak, akik nem szoktak vicces videókat kapni munkaidőben.

A Derű egy olyan olaj, amit minden nap, naponta többször is érdemes előhúzni a farzsebünkből, és a csuklónk belső oldalára simítani belőle. Az olajat a csuklónkon – tenyerünkön eloszlatva mélyen lélegezzünk belőle 8-9-szer, és adjuk át magunkat a segítségével megidézett derűnek.

https://scentedup.hu/products/deru

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arozsalelke.blog.hu/api/trackback/id/tr1114417330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása